Kategorija A:

Svečana hladna plata pripremljena od KOPUNA ( 1 komad obvezno-komadno meso)
MED ILI SIR

-Prilog: Povrtna garnitura
– pripremljeno za 12 osoba, prilagođeno posluživanju s buffet stola
– dva (2) puta servirano na tanjuru za 1 osobu

Kategorija B:

Toplo glavno jelo s prilogom pripremljeno od SVINJSKOG BUTA (mala ruža/bijelo meso) – gljive-šećerac (Podravka); Slanina
Prilog: Žitarice i gomoljasto povrće
– pripremljeno za 12 osoba / prezentirano u toplim kupkama za serviranje s buffet stola
– dva (2) puta servirano na tanjuru s prilogom za jednu osobu

KATEGORIJA C:

Hladni desert pripremljen od:
1. JABUKA – Mak, med, sir svježi (Dukat)
2.Biskvitno tijesto
– pripremljen i serviran za 12 osoba, prilagođeno posluživanju s buffet stola
– dva (2) puta serviran za jednu osobe
– obavezno oba dva deserta

Pravila i uvjeti sudjelovanja:

Domaćin osigurava osnovnu namirnicu u kategoriji B – SVINJSKI BUT i kukuruz šećerac
Natjecatelji mogu koristiti vlastitu namirnicu.
Organizator osigurava besplatan smještaj za natjecatelje u 2-4krevetnim sobama.

Domaćin osigurava osnovnu namirnicu u kategoriji A – KOPUNA i B – SVINJSKI BUT  i kukuruz šećerac: Gljive; slaninu. Natjecatelji mogu koristiti vlastitu namirnicu. Organizator osigurava besplatan smještaj za natjecatelje u 2-4krevetnim sobama

Zadnji rok prijave:
Subota 11. travnja

Broj prijava ograničen je na 12-18. Prijavljeni natjecatelji odrediti će se prema redoslijedu prijave.
Prednost imaju KUHARI – natjecatelji koji se natječu u sve 3 kategorije,.
NAPOMENA:
Pred pripremanamirnica je dopuštena u opsegu i prema procijenjenoj potrebi natjecatelja u kategorijama A i C., ali ne više od 20%!